skok na glavno vsebino izjava o dostopnosti

dežurna služba: 041 600 735

Oskrba s pitno vodo

oskrba s pitno vodo

Javno komunalno podjetje Dravograd d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode, da je občina Dravograd na osnovi Odloka o sodelovanju pri skupnem izvajanju storitev obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo in načinu opravljanja obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo ter podelitvi koncesije v Občini Dravograd, Ur.l.RS, št. 50/2023, z dne 5.5.2023), ki določa način opravljanja obvezne gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v občini Dravograd, zaradi zagotovitve sodelovanja pri skupnem izvajanju storitev javne službe in skupnem upravljanju sistema za oskrbo s pitno vodo na območju občin, sodelujočih v okviru projekta »Oskrba s pitno vodo v porečju Drave – 3. sklop«, podelila koncesijo za obdobje 5 let neposredno Javnemu komunalnemu podjetju Radlje ob Dravi d.o.o., s 1.1.2024.

Občinski svet je na redni 10. seji, ki je bila v četrtek, 21.12.2023, obravnaval Elaborat o oblikovanju cen izvajanja storitev obvezne občinske gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v Občini Dravograd. Občinski svet je predlagano ceno pitne vode potrdil; od 01. januarja 2024 znaša nova cena pitne vode 1,0423 eur/m3 brez DDV oz. 1,1413 z vključenim 9,5 % DDV. Cena omrežnine v občini Dravograd ostane nespremenjena in znaša 6,51 eur/mesečno brez DDV za DN 20, na to ceno omrežnine se fizičnim osebam in izvajalcem družbenih dejavnosti prizna subvencija v višini 50 %.

Povezava na cenik oskrbe s pitne vodo JKP Radlje ob Dravi se prikaže s klikom na povezavo: https://www.jkp-radlje.si/cenik.

Storitev oskrbe s pitno vodo v občini Dravograd bo uporabnikom pitne vode v imenu in za račun Javnega komunalnega podjetja Radlje ob Dravi d.o.o. zaračunavalo Javno komunalno podjetje Dravograd d.o.o..

Za informacije smo uporabnikom v zvezi z oskrbo s pitno vodo v občini Dravograd na voljo na telefonski številki JKP Dravograd d.o.o.: 02 87 21 110.

Naša spletna stran uporablja piškotke za uspešno delovanje strani. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam