POZIV PRAVNIM SUBJEKTOM NA OBMOČJU OBČIN DRAVOGRAD

Javno komunalno podjetje Dravograd d.o.o. pozivamo vse pravne subjekte, na območju občine Dravograd, ki so na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinili z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, da z redno pošto na naslov podjetja: Javno komunalno podjetje Dravograd d. o. o., Meža 143, 2370 Dravograd ali na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. posredujejo izjavo v prilogi zaradi začasne prekinitve poslovne dejavnosti v vezi z zaračunavanjem zbiranja, odvoza in ravnanja s komunalnimi odpadki.

V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije pravnim subjektom, ki bodo podpisali izjavo o začasni prekinitvi poslovne dejavnosti, do preklica izrednega stanja s strani Vlade RS, prevzema odpadkov ne bomo obračunavali.

Izjava pravnega subjekta, da je na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinil z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, je informacija javnega značaja in bo objavljena na spletni strani www.jkp-dravograd.si.

V primeru ugotovitve neverodostojnosti podatkov bo JKP Dravograd d. o. o. obvestilo Tržni inšpektorat Republike Slovenije (TIRS) in Finančno upravo Republike Slovenije (FURS).

Naša spletna stran uporablja piškotke za uspešno delovanje strani. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam